Followers

Saturday, April 16, 2011

driver kecik

papa irish memang saaaaaaaaayang irish melampau! aper irish nak semua diikutkan..irish memang susah nangis bile ngn papa! kalau irish nak ngan papa, papa tengah makan pun, papa berenti amik irish dulu..irish dah ok, baru die sambung makan...kalau tengah siap2 nak g keje, irish pangai2 nak ngan papa, sebelah tangan sikat rambut, sebelah lagi dukung irish..boleh gtu??? sebab tu irish pantang nampak papa, ngekorrrrrr je kejenye...kalau tengah drive lagi la...malas cite byk..jom  layan gambar
ok..ni time ngn papa ni..tgh drive irish nak kat papa..papa lyannnnnnnnnnn....ikut kan aper anak nakk...kaki papa panjang, bleh la..duk jauh2 pun leh capai paddle minyak..kalau mummy?? haaaaa..die nak cmgni jgk la..tapiiiiiiiiiiii, mummy ni metot...kalau duk jauh2, maner la smpai nak tekan minyak, sudah ni jadi cmni
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
cmner?? 
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-haaaaaaa...tgk2...die bantai ngamuk, nak gak duk ats riba..time ni on the way dri umah nenek ke kuantan..malam yeeeeee..bygkan la...aduhaiii anak!!kalau ada polis, comfirm kena saman! huhuhuhuhuh... ni la masalah ble dh terlebih manja! stlh dipujuk2...ok la skit & tertido atas riba cm gni


noted: tukang amik gmbar adalah makcu irish! makcu irish nyakat pun ye jgk ni! dh bengang ngn makcu, die ngamuk nak duk beriba! sbor je la!

4 comments:

aTy _faRed~ said...

heheheh..anak papa ek..:) sangat2 manje ngan papa nyer..
tapi.eerr..macam bahaye jer wat macam tu.. risau lak saye...

Mummy Irish@honey said...

mg bahayer tau! ieeeee..geram tgk papa irish..ajar anak bkn2...kang kite mrh berasa ati plak! haishhhh..susah2

Shiela Firdaus said...

HEHHEE..MANJE SANGAT EH!

Mummy Irish@honey said...

terlebih mnja.tpi kekadg kena lepuk jgk! aggagagagga