Followers

Sunday, April 17, 2011

kenapa susah hamil part 1

    tetiba mummy rase nak share ngn kawan2 semua yang xtahu story kenapa mummy  lambat dapat irish! ok, mummy & papa nikah 19.11.2005....tapiii...dapat irish tahun 2010...ce kire bape tahun baru nak boleh dukung anak sndri???? lamaaaaaaaa kan?? kan??? ok..smbung...tahun pertama mummy kawin papa irish kat peneng! die wat projek pipe line kat sana! sebulan sekali baru balik..nak blik tiap2 minggu bukan dekat, dri peneng ke pahang, wat letih badan duk dalam kete jumpa 2,3jam dh nak balik semula..lagi pun, maner leh tinggal keje sesuka ati, biasa la kuli2 je kan, kalau boss ok la..wahahahaha...

    seminggu pas kenduri, papa balik peneng, mummy tinggal ngn nenek, sbbnye die duk umah company, 1 umah 2 orang je, tpi segan la mummy nak duk kongsi2 cmgtu..partner die xkawin lagi, kalau dh kawin ok la kan..nak duk luar, mummy ni penakut! ahahaha.kang kena tggl, mula la ngelupor suh anta balik umah mak! kikikiki..ok2..smbung cite...tinggal la mummy duk ngn atok & nenek irish! bulan depannye, mummy xpeod tau! g chek, comfirm peknen! tpi xlama...2minggu pas tu mummy gugur! hukhuhkuhk...sedih tu sedih, tpi nak wat cner, xde rezki...ok, 2005 mummy gugur 1x...tu kire first baby la kan..mummy ngn papa ok jew..masing2 muda lagi, mummy bru 20, papa plak 23..so, xtrpikir pun nak baby..asal ada, ada, xde xde lah..tpi time tu la...lagipun sorg utara, sorg kat timur..tu yg xrse nak sgt2 baby! mase kat peneng, papa duk kat sini


belah kiri rumah nye...rumah company..bukan rumah sndiri.ahahahahah...


 ok, tahun 2006 pertenghan la, papa irish wat keje kat perak, duk kat setiawan.abis kat peneng trus smbung kedah sikit, & perak r last!.mummy penah g seminggu duk sana, gler ah, xleh blah, ngn papa irish yg sibuk 24/7 masa ngn mummy sikit gler! rse nak ngamuk jew..mummy tahan seminggu jew..pastu suh papa irish anto balik! wkakakakakakak pegi konon2 nak rehat2 kan bdan maner tau leh dapat baby kew..tpi hempeh!!!! abissssss?? cner??? ok kew sorg duk sana, sorg disni???? sambunggggggg!!! ahahahaha..mummy dh ngntuk la..smbung next entry ok?? ~ngeeeeeeee~

3 comments:

Mama Likha said...

adoi saspennye nk tgu next part....! ngeeeeee =)

Mummy Irish@honey said...

tungguuuuu..byk part ni..ekekekekke

C.I.N.T.A said...

mummy kite pun nak tau gak.. cepat cite ekh.. mau follow ni