Followers

Sunday, March 13, 2011

" Contest Anakku Menangis Comel"

sekali lagi join contest...tq mama oshin tag mummy!! :-) eh2..tpi kena korek gambar2 lama la..xpun tunggu irish nangis..wahahahahaha..sbbnye mummy jarang amik gmbar irish tengah nangis..lagipun xsempat kuar air mata, sure papa irish dh hegeh2 pujuk!! haisshhhhh...
 nak join klik sini

syarat2nye mummy copy dari mama oshin je lah..kebetulan dh 1 negeri kan.jwpn sama ler...hihihihi

1. Orang Malaysia & Alamat Malaysia (yang tinggal kat oversea tu boleh kasi alamat Malaysia)
----> mmg org malaysia(org pahang)
2. Boleh jadi follower saya tak?...bolehkan....
. ----->> mmg bOleh n dah pOlo pOn

3. Buatlah entri pasal contest ini dengan tajuknya " Contest Anakku Menangis Comel".--------> pOn mama dah wat 
4. Pastu tinggalkan link contest korang tu kat komen sini...bukan komen kat entri lain. susah saya nak cari nanti.... tinggalkan alamat emel lagilah senang hati....
---->dah wat jugak!

5. Jangan lupa letak banner saya ni kat entri korang tau. dan jangan pula lupa upload gambar anak yang nak join tu.... 
----->dah wat 

6. Bagitahulah nama anak dan nama ibu/ayah yer.. umur anak juga 
------> dah wat
7. Last sekali, kenalah tag 3 orang kawan.... barulah meriahkan
-----> dah wat 

T/Tutup : 01/04/2011


 ok...ni gambar irish tengah nangis marah mummy xmo duk kat carseat...nak duk atas riba..haisssshhh..cner nak drive gtu??







nama saya: Irish Arieyana Arissa Faizull Ismi
nama mama: norariffah nordah ismail
umur saya: 11 bulan...

ok, mummy nak tag



1 comment:

MamaEma said...

terima kasih sudi join..GOOD LUCK