Followers

Monday, March 28, 2011

Supriseeeeeeeeee

Baru ni kan mummy dh mekak2 kat sini, pasl papa irish xwish birthday!! sedih wooo...mentang2 r dh kawin agak lama, birthday mummy pun die leh wat2 lpe..tau la time tu ada kenduri sambut menantu (adik papa irish), kot ye pun sibuk, xkan r sampai lupa nak wish! tarikh penting tuuuuuu..mummy setia je tunggu papa balik, mummy xtido umah kenduri, sebab ramai orang kan, sian irish x selesa, mummy balik umah atok irish,"kawin 1 kampung je pun, merajuk lari umah sendiri jew" ahahahahaha...nak tau, mase malam brithday, die lek je lepak umah kenduri..kul 1++ baru balik..grrrrr...kecik atiiiiiii mummy!!!
tapii..
mummy dapat ini_
_
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-SUPRISEEEEEEEE
--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
pict google! huhuhu, mummy dpt kaler putih! ~ngeee~
ok la kan! xwish..tpi kasi adiahhhh!! hilang trus kecik ati mummy! lalalalalalalalalala....

nota: tq my laling suami..ahahaha...tahun dpn xyah wish lagi ye..tpi kasi supriseeee...bleh? bleh??

11 comments:

mummysabrina said...

wahhh best nyeerrr papa irish...mmg sepraiss sangat tu..nanti leh arrr mummy dtg cni jalan2 yer...;)

jaja said...

wahhhhhh dapat car baru la...makin jauh la mummy jalan2 bawa irishhh...mau pinjam boleh?...hihiii

Mummy Irish@honey said...

am: buleh3..nnti turun sner, hny g umah (^_*)

Mummy Irish@honey said...

jaja: boleh2...sila2...~Ngeee~

MaMa aDaMaQiL said...

wah syiok la org tu dpt drive kete br..hehehe..nat skang mls tol nk drive..huhuhu

Mummy Irish@honey said...

nat; mak yong xyah drive, duk sblh jadi mum besar sudah!! kekekekek hny kalau x drive..mg mati kutu duk umah! dh la xkje..haishhh..stress wei stress!!kekekeke...

Fieza79 said...

berbaloi tak wish pun..saje dia nak kasi surprise tuu...

Mama Likha said...

wohhooo!! best2...!!


p/s : mummy, jom wt kontes jom..
http://mynameisztee.blogspot.com/2011/03/contest-photo-anakku-ceria.html

Mummy Irish@honey said...

fiza: jrg nak suprise2..rugi kan dapt somi xlomantik!!! kuakakakakakka



zytee: jomm3..!~ngee~

Mama Kyra said...

wah...bestnya..

..Fi..Fibi..Fea.. said...

waaaaaahhhhhh lambat tau la.. bestnye mummy dpt adiah besar punyeeeeeee.. :)